Fronta – Produktmedier over en bred front

 

Fronta er en landsdækkende forhandlerkæde i profilreklamebranchen. Vi sælger profilprodukter, produktmedier og giveaways. Vi er idag repræsenteret flere steder rundt i Norden, og andelen af medlemsvirksomheder øges konstant. Vores sortiment er nøje udvalgt og kan bestilles hos Fronta til hurtig levering på din adresse.?

 

Frontas forretningsidé er at være en struktureret og effektiv partner. Vores ambition er at arbejde strategisk og mål¬rettet med promotionpørgsmål. Med det mener vi, at vi ønsker at bidrage med råd og støtte inden for alt, hvad der vedrører promotion og profilreklame. Hvordan fungerer dette produkt i forhold til din målgruppe? Hvordan integrerer vi promotionartikler i en bestemt kampagne? Hvad får dine medarbejdere mest gavn af?
 
Som kunde skal du finde det produkt, som passer til dig – både med hensyn til pris og kvalitet. Indimellem drejer det sig om større oplag til kortere kampagner, andre gange er det en julegave til vigtige kunder. Hos os kan du trygt regne med, at du har valgt det rigtige produkt til det rigtige formål og til den rigtige pris.
 
Vi sigter desuden mod værdibegreber som at yde en høj service¬ og være en engageret partner. Som kunde henvender du dig til os med en tillid, som vi forvalter på bedste måde.
 
Fronta støtter Børnecancerfonden

Når du køber produkter blandt Frontas eget tekstilsortiment, går 25 øre pr. beklædningsgenstand direkte til Børnecancerfonden som støtte i deres vigtige arbejde!

 

Profilreklame over en bred front

Fronta er en landsdækkende forhandlerkæde i profilreklamebranchen. Vi findes i de fleste områder i landet, og andelen af medlemsvirksomheder øges konstant.

Fronta Sverige AB

Stallarholmsvägen 2
124 59 Bandhagen

 

Dela vår sida

© 2022 Fronta Sverige AB